Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě – Jana ČERNÁ
Jana ČERNÁ
Bachelor's thesis
Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě
Principles hygienics workrooms in confectionary production
Anotácia:
Cílem této bakalářské práce je seznámení se s opatřeními, jejichž znalost je nutná pro ome-zení rizik v praxi týkající se cukrářské výroby. Další část práce obsahuje shrnutí základů bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, dále správné výrobní a hygienické praxe, která se zabývá správným fungováním provozu. V poslední části je věnována stručná pozornost problematice systému HACCP ve výrob-ním procesu …viacAbstract:
The objective of this Bachelor thesis is meet with measures, whose knowledge is necessary for limitation hazards concerning of confectionary production in practice. Other part of the work contains summary of the principles safeness and protection of health at work, further correct productive and hygienic practice that the deal with correct behaviour operation. At last parts is devoted to brief attention …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 5. 2009
Identifikátor:
12778
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2009
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ČERNÁ, Jana. Základy hygieny provozoven v cukrářské výrobě. Uherské Hradiště, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Práce na příbuzné téma
-
Porovnání znalostí studentů středních hotelových škol v Českých Budějovicích a v Teplicích o hygienických požadavcích na stravovací služby
Veronika WEISSOVÁ -
Bezpečnost a ochrana zdraví žáků a zaměstnanců vybraných středních škol Karlovarského kraje včetně ochrany před sociálně patologickými jevy
Adriana Hlinková -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, nedostatky v oblasti komerční bezpečnosti
Robert Vlček -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci na školním statku
Kateřina Svobodová -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci se zaměřením na konkrétní organizaci
Štěpánka Bujárková -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci se zaměřením na konkrétní organizaci
Ondřej Šeda -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci v mimořádných situacích
Gabriela Sližová -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci se zaměřením na pracovní úrazy na základních školách
Petra Peschelová