Barbora Šponarová

Bachelor's thesis

Trendy a specifika ve firemním stravování

Trends and specifics in a corporate catering
Abstract:
V bakalářské práci je vysvětleno několik odborných termínů týkajících se gastronomie a hotelnictví. Je zde věnována pozornost trendům a specifikům ve firemním stravování na příkladu dvou kantýn. Prostřednictvím analýzy je zjišťována návštěvnost a spokojenost zákazníků s gastronomickými zařízeními ve velkém business centru.
Abstract:
This undergraduate dissertation discusses several technical terms regarding gastronomy and the hospitality industry. Attention is paid to trends and specifics in corporate catering with an example of two canteens. Customer turnout and satisfaction with gastronomic facilities in a large business centre is analysed.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2017

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2017
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)