Specifika v zajišťování stravování ve školách – Tereza Hemzáčková
Tereza Hemzáčková
Bachelor's thesis
Specifika v zajišťování stravování ve školách
The Specifics of Providing Catering at Schools
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zabývá specifiky školního stravování. V teoretické části je definována gastronomie a gastronomické služby. Blíže je charakterizována oblast školního stravování a popsán systém zajišťování stravy ve školních jídelnách, zejména čím se zařízení školního stravování musí řídit, co musí splňovat a jaká platná legislativa tuto oblast upravuje. Cílem práce je analyzovat provoz dvou …viacAbstract:
This bachelor thesis looks into the specifics of catering services of elementary schools. In the theoretical part the terms gastronomy and gastronomical services are defined. Next follows characterization of the area of elementary school catering, and description of the system that provides catering in school dining facilities, especially the directions that this facilities must follow, standarts, …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14291/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2016
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HEMZÁČKOVÁ, Tereza. \textit{Specifika v zajišťování stravování ve školách}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/6vjdfa/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Specifika v zajišťování stravování v nemocnicích
Michaela Zerzáňová -
Školní stravování žáků základních škol
Eva Lapešová -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Školní stravování z pohledu žáků základní školy
Aneta Petříková -
Aplikace projektu Zdravá školní jídelna v praxi školního stravování
Michaela PEČENKOVÁ -
Současné školní stravování se zaměřením na školní bufety a prodejní automaty
Marcela Rábová -
Analýza kvality stravování ve vybrané školní jídelně a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše
Zdeněk STAROBA -
Jak funguje školní stravování v České republice v 21. století z pohledu surovinové střízlivosti
Eliška MALCOVÁ