Sára Seevaldová

Bakalářská práce

Identifikace konkurence podniku

Identification of a Business Competition
Anotace:
Cílem bakalářské práce je prostřednictvím analýzy vyhodnotit konkurenční prostředí podniku Pizza Vsetín a naleznout konkurenční výhody, kterými se odlišuje od konkurence a následně navrhnout doporučení, která mohou pomoci zvýšit konkurenceschopnost vybraného podniku. V první části práce jsou objasněné teoretické a metodické poznatky, které se vztahují k problematice analýzy konkurenčního prostředí …více
Abstract:
The aim of this bachelor's thesis is to analyse the competitive environment of Pizza Vsetín and to find competitive advantages that differentiate it from its competitors. This paper then proposes recommendations that can help increase the competitiveness of the selected company. The first part of the thesis presents the theoretical and methodological knowledge that relates to the analysis of the competitive …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 7. 2020
  • Vedoucí: Marcela Papalová
  • Oponent: David Nespěšný

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava