BA Maryna Skrypnichenko

Master's thesis

Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague

Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague
Abstract:
The aim of the project is to create a business plan for the Ukrainian restaurant in Prague and understand whether it is profitable or not. Although the demand on the market is very high it can be challenging as there are a lot of players on the market. The theoretical part is describing the structure and types of business plan with the specific focus on the different analytical tools for strategy development …more
Abstract:
Cílem této práce vytvořit a zmapovat obchodní plán ukrajinské restaurace a dále ověřit jeho efektivitu v praxi. Vzhledem k faktu, že poptávka v oblasti toho sektoru trhu je vysoká, sestávení úspěšného obchodního plánu je klíčem k úspěchu v prostředí velké konkurence. Teoretická část práce se zaměřuje na obecné typy obchodních plánů, jejich hlavní rysy, kterými se vyznačují, a dále pak na rozbor analytických …more
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 4. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Jiří Vaněk, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Skrypnichenko, Maryna. Business Plan for a Ukrainian Restaurant in Prague. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe