Analýza výuky hotelnictví a gastronomie na vysokých školách v České republice – Bc. Erika Vargová
Bc. Erika Vargová
Bakalářská práce
Analýza výuky hotelnictví a gastronomie na vysokých školách v České republice
Analysis of the Hospitality Education System at Selected Universities in Czech Republic
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce, je analýza výuky hotelnictví a gastronomie na vysokých školách University College Prague a Ambis, kde jsou pomocí kvalitativního výzkumu popsány vybrané školy. Dalším cílem je pomocí dotazníkového šetření zjistit spokojenost studentů s výukou hotelnictví a gastronomie na již výše zmíněných školách. Výstupem práce budou získaná a vyhodnocená data, která mohou posloužit …víceAbstract:
The subject of this bachelor's thesis is an analysis of hospitality and gastronomy at university colleges University College Prague and Ambis, where selected schools are described through qualitative research. Another aim is to find out the satisfaction of students with hotel and gastronomy instruction at the aforementioned schools by means of a survey. The output of the work will be obtained and evaluated …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/asrzp/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2023
- Vedoucí: Ing. Lada Popl Petránková
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VARGOVÁ, Erika. \textit{Analýza výuky hotelnictví a gastronomie na vysokých školách v České republice}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/8shfqx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
The System of Education in Kenya and Its Comparison to the Education System in England
Laura PŘEČKOVÁ -
Specifika ukrajinské gastronomie
Taisiia Bondarenko -
Ekologie v oborech hotelnictví a gastronomie
Sanja Ponjiger -
Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie
Lukáš Peřinka -
Hospodářský vývoj v ČR od roku 2008 a jeho vliv na podnikání v oblasti (gastronomie, hotelnictví, cestovního ruchu)
Milan Vyskočil -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
Iuliana Zashikhina -
Vybrané didaktické metody na SŠ gastronomie a hotelnictví Mladá Boleslav
Jana ŠICOVÁ