Bc. Erika Vargová

Bakalářská práce

Analýza výuky hotelnictví a gastronomie na vysokých školách v České republice

Analysis of the Hospitality Education System at Selected Universities in Czech Republic
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce, je analýza výuky hotelnictví a gastronomie na vysokých školách University College Prague a Ambis, kde jsou pomocí kvalitativního výzkumu popsány vybrané školy. Dalším cílem je pomocí dotazníkového šetření zjistit spokojenost studentů s výukou hotelnictví a gastronomie na již výše zmíněných školách. Výstupem práce budou získaná a vyhodnocená data, která mohou posloužit …více
Abstract:
The subject of this bachelor's thesis is an analysis of hospitality and gastronomy at university colleges University College Prague and Ambis, where selected schools are described through qualitative research. Another aim is to find out the satisfaction of students with hotel and gastronomy instruction at the aforementioned schools by means of a survey. The output of the work will be obtained and evaluated …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/asrzp/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Lada Popl Petránková
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví