Mikrobiologická kvalita sušených potravin – Bc. Veronika Brettfeldová
Bc. Veronika Brettfeldová
Master's thesis
Mikrobiologická kvalita sušených potravin
Microbiological quality of dried foods
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá charakterizováním technologie výroby, mikrobiologií a preventivními opatřeními před vznikem případných technologických vad a pomnožením patogenních mikroorganismů u sušeného mléka, kojenecké a dětské výživy a sušených vaječných hmot. Práce je zaměřena na charakterizování a stanovení bakterie Bacillus cereus, která může po pomnožení při nesprávném skladování potraviny, vyvolávat …viacAbstract:
The diploma thesis deals with characterization of production technology, microbiology and preventive measures against technological defects and propagation of pathogenic microorganisms in dried milk, infant and child nutrition and dried eggs. The work is focused on the characterization and determination of Bacillus cereus bacteria, which can cause human poison disease after an increase in the improper …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
- Oponent: Michal Kosař, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiologická kvalita vzduchu ve větracích systémech obytných budov
Barbora Dvořáková -
Mikrobiologická kvalita vody
Jana Štecová -
Mikrobiologická kvalita jogurtů
Adéla Filipová -
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
Adéla Samiecová -
Mikrobiologická kvalita pitné vody
Eliška Rohrerová -
Mikrobiologická kvalita masa
Ria Collinsová -
Mikrobiologická kvalita cascary a její antimikrobiální účinnost
Alena Horáková -
Mikrobiologická kvalita masa
Ria Collinsová