Simona Munková

Bakalářská práce

KÁVA AKO SÚČASŤ GASTRONÓMIE

Anotace:
Teoretická časť bakalárskej práce bola zameraná na históriu, druhy, výrobu kávy a surovín k tomu potrebných, vplyv kávy na zdravie človeka. Praktická časť práce pojednáva o senzorickom hodnotení vybraných druhov kávy, zameraná je tiež na gastronomickú prípravu kávy a dotazníkový prieskum.
Abstract:
Teoretical part of bachelor thesis is mainly focus on history, categories, production of coffee and all the ingredients that are necessary for human health. Practical part of thesis deals with sensorical evaluation of chosen categories of coffee, gastronomical preparation of coffee and questionnaire survey.
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2017
Identifikátor: http://theses.cz/id/a8yi7u/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2017

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses a8yi7u a8yi7u/5
12. 4. 2017
Složky
Soubory
Munková, S.
12. 4. 2017
Kráčmar, S.
29. 5. 2017
Mišková, I.
29. 9. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.