Kateřina Pecinová
Master's thesis
Senzorická analýza slaných snacků
Sensory Analysis of Salted Snacks
Abstract:
Diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou slaných snacků. Cílem diplomové práce je zjištění, jak spotřebitelé vnímají senzorickou kvalitu jemně solené varianty Strážnických brambůrků ve srovnání s konkurenčními slanými snacky vybraných výrobců. Teoretická část popisuje senzorickou analýzu, testování výrobků a charakteristiku trhu a společnosti Petr Hobža. V praktické části je realizován marketingový …moreAbstract:
The diploma thesis deals with a sensory analysis of salted snacks. The aim of the thesis is to determine, how consumers perceive the sensory quality of the lightly salted variant of „Strážnické brambůrky“ in comparison with competitive salted snacks of selected producers. The theoretical part describes the sensory analysis, product testing and market characteristics and the company „Petr Hobža“. The …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2015
Identifier:
http://hdl.handle.net/10084/107195
Thesis defence
- Date of defence: 28. 5. 2015
- Supervisor: Šárka Velčovská
- Reader: Jana Valdmannová
Citation record
Full text of thesis
Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaMaster programme / field:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Theses on a related topic
-
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza rostlinného produktu
Denisa Leváková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza kávy
Miriam Vilášková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová -
Application of Natural language processing to enhance qualitative research used for marketing
Poj Nuangniyom Netsiri -
Marketingový výzkum- mystery shopping/ Marketing research- mystery
Karolína Vaňková