Senzorická analýza slaných snacků – Kateřina Pecinová
Kateřina Pecinová
Diplomová práce
Senzorická analýza slaných snacků
Sensory Analysis of Salted Snacks
Anotace:
Diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou slaných snacků. Cílem diplomové práce je zjištění, jak spotřebitelé vnímají senzorickou kvalitu jemně solené varianty Strážnických brambůrků ve srovnání s konkurenčními slanými snacky vybraných výrobců. Teoretická část popisuje senzorickou analýzu, testování výrobků a charakteristiku trhu a společnosti Petr Hobža. V praktické části je realizován marketingový …víceAbstract:
The diploma thesis deals with a sensory analysis of salted snacks. The aim of the thesis is to determine, how consumers perceive the sensory quality of the lightly salted variant of „Strážnické brambůrky“ in comparison with competitive salted snacks of selected producers. The theoretical part describes the sensory analysis, product testing and market characteristics and the company „Petr Hobža“. The …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2015
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/107195
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 5. 2015
- Vedoucí: Šárka Velčovská
- Oponent: Jana Valdmannová
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Práce na příbuzné téma
-
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza rostlinného produktu
Denisa Leváková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza kávy
Miriam Vilášková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová -
Application of Natural language processing to enhance qualitative research used for marketing
Poj Nuangniyom Netsiri -
Marketingový výzkum- mystery shopping/ Marketing research- mystery
Karolína Vaňková