Využití kolorimetrie pro hodnocení jakosti pekárenských výrobků – Bc. Martin Rychtařík
Bc. Martin Rychtařík
Diplomová práce
Využití kolorimetrie pro hodnocení jakosti pekárenských výrobků
Use of colorimetry for quality evaluation of bakery products
Anotace:
Diplomová práce se zabývá problematikou využití kolorimetrie pro hodnocení jakosti pekárenských výrobků v provozních podmínkách Pekárny Racek, s.r.o. v Přerově. Odběr vzorků chleba, běžného a jemného pečiva byl vždy prováděn při standardní výrobě, kdy byla zpracována hlavní pekařská surovina mouka z mlýna Kroměříž nebo z mlýna Kojetín. Z upečených výrobků byly po vychladnutí náhodně vybrány vzorky …víceAbstract:
The Master Thesis deals with the topic of using colorimetry for the evaluation of bakery products quality in the operating conditions of Pekárna Racek, s.r.o. in Přerov. Sampling of bread, ordinary and fine pastry was always carried out in standard production where the main bakery ingredient processed was flour from the Kroměříž mill or from the Kojetín mill. Pastry samples were randomly selected from …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RYCHTAŘÍK, Martin. \textit{Využití kolorimetrie pro hodnocení jakosti pekárenských výrobků}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/bcojuk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru
Práce na příbuzné téma
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová
Název
Vložil
Vloženo
Práva