Barbora Pekáriková

Bakalářská práce

Mikrobiologická kvalita lahůdkářských výrobků

Microbiological quality of delicatessen products
Anotace:
Práce je věnována mikrobiologii lahůdkářských výrobků, zaměřená je zejména na stanovení patogenních mikroorganismů, které se v lahůdkách ze zdravotních důvodů vůbec nesmí vyskytovat. Stručně se věnuje popisu, charakteristice a náročné technologii lahůdek, které mají v České republice dlouholetou tradici.
Abstract:
The thesis is devoted to the microbiology of delicatessen products, i tis focused mainly on the determination of pathogenic microorganisms, which must not be present in delicatessens for health reason. It briefly describes the description, characteristics and demanding technology of delicacies that have a long tradition in the Czech Republic
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2024
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Pekáriková, Barbora. Mikrobiologická kvalita lahůdkářských výrobků. Pardubice, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická