Barbora Pekáriková

Bachelor's thesis

Mikrobiologická kvalita lahůdkářských výrobků

Microbiological quality of delicatessen products
Abstract:
Práce je věnována mikrobiologii lahůdkářských výrobků, zaměřená je zejména na stanovení patogenních mikroorganismů, které se v lahůdkách ze zdravotních důvodů vůbec nesmí vyskytovat. Stručně se věnuje popisu, charakteristice a náročné technologii lahůdek, které mají v České republice dlouholetou tradici.
Abstract:
The thesis is devoted to the microbiology of delicatessen products, i tis focused mainly on the determination of pathogenic microorganisms, which must not be present in delicatessens for health reason. It briefly describes the description, characteristics and demanding technology of delicacies that have a long tradition in the Czech Republic
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 6. 2024
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Pekáriková, Barbora. Mikrobiologická kvalita lahůdkářských výrobků. Pardubice, 2024. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická