Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství – Markéta Řiháková
Markéta Řiháková
Bakalářská práce
Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství
Growing microgreens and their use in gastronomy and food industry
Anotace:
Tématem práce jsou microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství. Práce popisuje detailně pojem microgreens, nastiňuje jejich způsob pěstování, druhy použitých pěstebních médií. Jsou zde dále vyjmenovány a popsány nejrozšířenější druhy pěstovaných microgreens. Zároveň práce zmiňuje výhody a nevýhody pěstování microgreens. Uvádí také nutriční složení, příklady pokrmů, které jsou jimi dohotovovány …víceAbstract:
The topic of the work are microgreens and their use in gastronomy and food industry. The work decribes the concept of microgreens in detail, outlines their method of cultivation, types of cultivation media to use. The most common species of cultivated microgreens are listed and decribed here. At the same time, the work mentions the advantages and disadvantages of growing microgreens. It also gives …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Řiháková, Markéta. Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství. Zlín, 2022. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie
Práce na příbuzné téma
-
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
Monika Frkousová -
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
Marek Liška -
Postavení čokolády v současné gastronomii
Aneta Koubková -
Sociální sítě a jejich využití v české gastronomii
Barbora Kadounová -
Sýry v gastronomii
Igor Kuznetcov -
Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
Pavel Nikl -
Využití menu engineeringu v gastronomii
Barbara Hladíková -
Uplatnění šumivých vín v gastronomii
Matěj Juřík