Veronika Fantová

Bachelor's thesis

Chyby a mýty ve stravování současné doby

Mistakes and myths in the alimentation at present time
Abstract:
Cílem bakalářské práce jsou chyby a mýty ve stravování současné doby, kterých se lidé dopouštějí. Dále se jedná o ovlivňující faktor- trendy, reklamu, které stravovací návyky lidstva ovlivňují. V neposlední řadě se předložené téma zabývá problematikou poruch a nemocí, které jsou příčinou nebo následkem špatného stravování.
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is the mistakes and myths in the current eating habits of people. It is also an influencing factor - trends that affect the eating habits of mankind. The presented topic also deals with issues of disorders and diseases that are the cause or consequence of bad eating.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2018
  • Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)