Ing. Lubomír BOUDA

Master's thesis

Technologie a popis pražení kávy

Technology and specification of coffee roasting
Anotácia:
Pražení kávy je nejdůležitější technologický proces, který ovlivňuje výslednou jakost této pochutiny. Cílem této práce bylo popsat pražení německé (světlé až střední), vídeňské (střední), italské (tmavé) a pražení s nastaveným automatickým programem (tmavé až vel-mi tmavé pražení) na modelové pražírně Hottop coffee roaster model KN -8828P. Po upra-žení použitých káv A. Santos, A. Honduras, A. Ethiopie …viac
Abstract:
Coffee roasting is the most important technological process which affects final quality of coffee. The work describes German roasting process (light to medium), Wienna roasting (medium), Italian roasting (dark) and roasting with using of automatic program (dark to very dark) on model Coffee Roaster- Hottop coffee roaster model KN -8828P. Color change, bean size, density, active acidity and sensory …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor: 14554

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BOUDA, Lubomír. Technologie a popis pražení kávy. Zlín, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production