Bc. Kateřina Jirsová

Diplomová práce

Výuka přípravy pokrmů a její technologie na Praktické škole

Preparation meal clasees and its technology on Practical secondary school
Anotace:
Hlavním cílem diplomové práce " Příprava pokrmů a jeho technologie na praktické škole" je vytvořit kuchařku pro lidi s mentálním postižením a pomoci k jejich samostatnosti. Práce je rozdělena do dvou částí. V první z nich se stanovuje teoretický základ pro druhou část, která je výzkumná. Teoretická část práce,je rozdělena do tří kapitol, se zabývá vymezením základních pojmů vztahujících se k tématu …více
Abstract:
The main aim of the diploma thesis “ Preparation meal clasees and its technology on Practical secondary school“ is to create a cookbook for a people with menthal disability and help to their autonomy. The work is divided into two parts, the first of them establishes the theoretical basis for the second part which is a research. The theoretical part of the work, which is divided into three chapters …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 5. 2014
  • Vedoucí: PhDr. Mgr. Soňa Chaloupková, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Pavel Sochor, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta