Bc. Kateřina Jirsová

Master's thesis

Výuka přípravy pokrmů a její technologie na Praktické škole

Preparation meal clasees and its technology on Practical secondary school
Abstract:
Hlavním cílem diplomové práce " Příprava pokrmů a jeho technologie na praktické škole" je vytvořit kuchařku pro lidi s mentálním postižením a pomoci k jejich samostatnosti. Práce je rozdělena do dvou částí. V první z nich se stanovuje teoretický základ pro druhou část, která je výzkumná. Teoretická část práce,je rozdělena do tří kapitol, se zabývá vymezením základních pojmů vztahujících se k tématu …more
Abstract:
The main aim of the diploma thesis “ Preparation meal clasees and its technology on Practical secondary school“ is to create a cookbook for a people with menthal disability and help to their autonomy. The work is divided into two parts, the first of them establishes the theoretical basis for the second part which is a research. The theoretical part of the work, which is divided into three chapters …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 20. 5. 2014
  • Supervisor: PhDr. Mgr. Soňa Chaloupková, Ph.D.
  • Reader: Mgr. Pavel Sochor, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta