Bc. Barbora Lexová

Bachelor's thesis

Alternativní výživa ve stravování

Alternative food in catering
Abstract:
Tato práce je zaměřena na alternativní výživu ve stravování, měla by odkrýt hloubku informací o souvislostech lidského zdraví s výživou. Cílem bakalářské práce bylo zjistit, jak se lidé stravují, jestli jsou ochotni se vzdát potravin, o kterých vědí, že škodí, porovnat jejich stravovací návyky, zjistit rozsah povědomí o alternativní výživě adolescentů a seniorů. V první části jsou vymezeny alternativní …more
Abstract:
This bachelor thesis is focused on alternative nutrition in food, should reveal depth about the context of human health with nutrition. The aim of this thesis was to find out how people eat, if they are willing to give up the foods they know it is harmful, compare their eating habits to determine the extent of awareness of alternative diets of adolescents and the elderly. In the first part are defined …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 6. 2015
  • Supervisor: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management