Vliv zkrmování výlisků z technického konopí na senzorickou kvalitu masa brojlerových kuřat – Bc. Dominika Fernandová
Bc. Dominika Fernandová
Diplomová práce
Vliv zkrmování výlisků z technického konopí na senzorickou kvalitu masa brojlerových kuřat
The effect of hempseed cakes feeding on the sensory meat quality of broiler chickens
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá vlivem zkrmování výlisků z technického konopí na senzorickou kvalitu masa brojlerových kuřat. V průběhu pokusu byla brojlerová kuřata krmena konopnými výlisky v množství 5 % a 15 % v krmné směsi a porovnávány se skupinou Kontrola, která konopné výlisky v krmné směsi neobsahovala. Stanovovala se celková jatečná výtěžnost, jatečná výtěžnost prsní a stehenní svaloviny, množství …víceAbstract:
This thesis deals with the influence of hempseed cakes in feed mixtures on the sensory meat quality of broiler chickens. During the experiment broiler chickens were fed with feed mixtures containing 5 % and 15 % of hempseed cakes and compared with the control group deprived of hempseed cakes. The total carcass yield, carcass yield of breast and thigh muscle, the amount of dry matter, crude protein …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Mgr. Eva Mrkvicová, Ph.D.
- Oponent: Dana Bednaříková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FERNANDOVÁ, Dominika. \textit{Vliv zkrmování výlisků z technického konopí na senzorickou kvalitu masa brojlerových kuřat}. Online. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/i3znsx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie
Práce na příbuzné téma
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová
Název
Vložil
Vloženo
Práva