The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague – Natálie Válkyová
Natálie Válkyová
Bachelor's thesis
The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague
The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague
Anotácia:
Válkyová, Natálie. The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague, (Bachelor dissertation). The Institute of Hospitality Management in Prague. Prague, April 2017, 70 pages. The aim of this dissertation is to research the influence of globalization on the gastronomy in Prague. The main focus will be on the current culinary environment in Prague compared …viacAbstract:
Válkyová, Natálie. The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague, (Bachelor dissertation). The Institute of Hospitality Management in Prague. Prague, April 2017, 70 pages. The aim of this dissertation is to research the influence of globalization on the gastronomy in Prague. The main focus will be on the current culinary environment in Prague compared …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 5. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15485/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2017
- Vedúci: Ing. Darina Svobodová
- Oponent: Ing. Stanislava Belešová, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VÁLKYOVÁ, Natálie. \textit{The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/jyp2bu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in English)
Práce na příbuzné téma
-
NEW TRENDS IN DEVELOPING MANAGERIAL COMPETENCIES FOR MODERN COMPANIES: APPLICABILITY OF MUSIC IN IMPROVING BUSINESS EFFICIENCY AND WORKING ENVIRONMENT
Dušan Smiljanić -
Analýza procesu přijímání pracovníků v hotelech Hilton Prague a Mandarin Oriental Prague
David Antoš -
Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague
Nadezhda Novichkova -
Košer turismus a jeho unikátní produkt Kosher Hotel KING DAVID Prague
Hana Stoličková -
Marketing a zohledňování sociální a kulturní různorodosti v hotelu Hilton Prague
Anna Oliinyk -
Analýza a zhodnocení marketingové strategie Stages Hotelu Prague, A Tribute Portfolio Hotel
Nicola Pospíšilová -
Governing sustainable transitions in theory and practice: Analysis of Prague’s transition to a circular economy
Alexandra Talpasová -
An Analysis of Service Quality in Chosen Prague Wineries
Kateryna Pohrebniak