Dominika Mištová

Bakalářská práce

Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu

Technology of Brined cheeses
Anotace:
Tato bakalářská práce je věnována tématu: Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu. První část literárního přehledu se zabývá samotnou primární surovinou pro výrobu sýrů. Kapitola mléko jako samotná základní surovina pro výrobu je popsána v první části bakalářské práce, od složení, zastoupení jednotlivých mléčných komponentů až po vlastnosti. Další část práce je věnována samotné technologii výroby …více
Abstract:
This bachelor thesis is deals with the theme: Technology of Brined cheeses. First part of literary overview deals with very primary material for cheese production. Chapter milk as very fundamental material for production is described in first part of this bachelor thesis, from structure, representation of individual milk components to their characteristics. The next part of the thesis is deals with …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Alena Saláková, Ph.D.
  • Oponent: Hana Zachovalová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta