Metodologie záznamu a zpracování videa ve formátu raw – Bc. Kryštof Zvolánek
Bc. Kryštof Zvolánek
Bachelor's thesis
Metodologie záznamu a zpracování videa ve formátu raw
Methodology of Recording and Postprocessing Video in Raw Format
Abstract:
V této práci byl popsán proces natáčení a zpracování videa v nekomprimovaném formátu. Byly popsány všechny kroky procesu včetně instalace potřebných programů, natáčení, zpracování dat, konverze, sestříhání, nabarvení surových dat a exportu. Zároveň byly popsány metody komprese videí a natočen materiál i do klasického komprimovaného formátu. Jako praktická část bylo vytvořeno video, ve kterém byly názorně …moreAbstract:
In this work I describe the process of shooting and manufacturing video in uncompressed format. I describe every step of the process, including the installation of necessary applications, shooting, manufacturing data, conversion, edit, colorcorrection and colorgrade of raw data, and also export. Simultaneously I study and describe the methods of compressing videos and shoot material in classical compressed …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 5. 2015
Identifier:
https://is.muni.cz/th/wv07e/
Thesis defence
- Date of defence: 17. 6. 2015
- Supervisor: doc. RNDr. Petr Sojka, Ph.D.
- Reader: RNDr. Miloš Liška, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Fakulta informatikyMasaryk University
Faculty of InformaticsBachelor programme / field:
Applied Informatics / Applied Informatics
Theses on a related topic
-
Realizace metod bezeztrátové komprese
Martin ŠINDELÁŘ -
Aspekty výživy psa metodami "Bone and Raw Food Diet" (BARF) a "Raw Meat-based Diet" (RMBD)
Štěpánka Klánová -
Raw Food
Veronika Zahradník Ďurišová -
Základní pohled na implementaci "Raw Materials Initiave" v českém geologickém a horním právu
Kamila Janíčková -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
Anežka Skarková -
Porovnání programů pro převod RAW formátu a kvality výstupů fotografií při použití různých RAW editorů
Rudolf Resl -
Údržnost "raw" potravin
Pavla Bočková