Alternativy pro produkci zdravé sadby brambor v systému ekologického zemědělství – Ivana Štorková
Ivana Štorková
Bachelor's thesis
Alternativy pro produkci zdravé sadby brambor v systému ekologického zemědělství
The alternatives for the production of healthy seed potatoes in organic farming
Abstract:
Pěstování sadby brambor je nejnáročnější částí výroby brambor. Výroba sadbových brambor má několik stupňů, porost je v každém stupni přísně kontrolován a testován na přítomnost škodlivých organismů. Na jejich přítomnost se testuje i pozemek, který musí být prostý karanténních chorob a škůdců brambor. Z těchto důvodů lze na stejném pozemku sadbové brambory pěstovat nejdříve za 3 roky. Cílem této práce …moreAbstract:
Cultivation of tuber seed is the most difficult part of the potatoes production. Production of tuber seed consists of several steps. The growth is strictly supervised in each and every step and it is tested for the presence of harmful organisms. Even the ground is tested and has to be free of contagious diseases and potato pests. In the case of the positive test results, the potatoes planting is not …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Petr Dvořák, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠTORKOVÁ, Ivana. \textit{Alternativy pro produkci zdravé sadby brambor v systému ekologického zemědělství}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2015. Available from: https://theses.cz/id/lcqu1h/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / field:
Organic Farming / Organic Farming
Theses on a related topic
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights