Karolína Hofmannová

Bakalářská práce

Snídaňový provoz ve velkém hotelu

Breakfast operation in a large hotel
Anotace:
Tato bakalářská práce pojednává o významu a důležitosti snídaně a její formě podávání v hotelovém provozu. Je zaměřena na snídaňové stravovací návyky různých národů, jejich porovnání s normou zdravého životního stylu a schopnost hotelů nabídnout univerzální snídani, která bude odpovídat právě zdravému životnímu stylu. První kapitola vysvětluje termín hotel, popisuje význam snídaně, její optimální složení …více
Abstract:
This thesis discusses the relevance and importance of breakfast and its preparation proces in hotels. It focuses on the eating habits of different nations for breakfast, a comparison of the standards far a healthy lifestyle and the ability of hotels to keep up with these standards for a healthy lifestyle. The first chapter describes the meaning of the term hotel, the importance of breakfast, the optimal …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 8. 2013
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Věra Vyhnisová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze