Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů – Tereza Didiašová
Tereza Didiašová
Bakalářská práce
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Management of catering industries in the context of the contemporary trends
Anotace:
Bakalářská práce má za cíl zjistit míru povědomí manažerů restaurací v Českém ráji o současných trendech ve stravování. Práce dále zkoumá, do jaké míry dané restaurace tyto znalosti přenášejí do praxe. První část bakalářské práce vysvětluje termíny spojené s problematikou stravovacích služeb a cestovního ruchu, jako gastronomie nebo gastroturismus. Dále jsou zde popsány aktuální trendy v gastronomii …víceAbstract:
The aim of this bachelor thesis is to find managers’ knowledge scale of present gastronomy trends in Český ráj. The thesis then analyzes if the managers transfer their knowledge about the trends into the practice. The first part of the bachelor thesis defines terms which are connected with catering industries and tourism, such as gastronomy or gastrotourism. The contemporary trends are also described …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 8. 2018
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB10910
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 9. 2018
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: Ing. Veronika Červinská, DiS.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 25. 9. 2018 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Trendy ve firemním stravování
Krausová Krausová -
Trendy ve školním stravování
Veronika Fraňková -
Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů
Luboš Caninec -
Specifika a trendy ve školním stravování v segmentu veřejných vysokých škol v České republice
Radek Tůša -
Vliv trendů ve stravování na spotřební chování ve vztahu k potravinám
Simon Peterka -
Trendy a specifika ve školním stravování
Edita Lauberová -
Trendy a specifika ve firemním stravování
Barbora Šponarová -
Aktuální trendy ve stravování adolescentů
Petr Mička
Název
Vložil
Vloženo
Práva