Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů – Tereza Didiašová
Tereza Didiašová
Bachelor's thesis
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Management of catering industries in the context of the contemporary trends
Abstract:
Bakalářská práce má za cíl zjistit míru povědomí manažerů restaurací v Českém ráji o současných trendech ve stravování. Práce dále zkoumá, do jaké míry dané restaurace tyto znalosti přenášejí do praxe. První část bakalářské práce vysvětluje termíny spojené s problematikou stravovacích služeb a cestovního ruchu, jako gastronomie nebo gastroturismus. Dále jsou zde popsány aktuální trendy v gastronomii …moreAbstract:
The aim of this bachelor thesis is to find managers’ knowledge scale of present gastronomy trends in Český ráj. The thesis then analyzes if the managers transfer their knowledge about the trends into the practice. The first part of the bachelor thesis defines terms which are connected with catering industries and tourism, such as gastronomy or gastrotourism. The contemporary trends are also described …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 8. 2018
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB10910
Thesis defence
- Date of defence: 11. 9. 2018
- Supervisor: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Reader: Ing. Veronika Červinská, DiS.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DIDIAŠOVÁ, Tereza. \textit{Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů}. Online. Bachelor's thesis. Hradec Králové: University of Hradec Králové, Faculty of Informatics and Management. 2018. Available from: https://theses.cz/id/nnpgcg/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 25. 9. 2018 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec KrálovéUniversity of Hradec Králové
Faculty of Informatics and ManagementBachelor programme / field:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Theses on a related topic
-
Trendy ve firemním stravování
Krausová Krausová -
Trendy ve školním stravování
Veronika Fraňková -
Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů
Luboš Caninec -
Specifika a trendy ve školním stravování v segmentu veřejných vysokých škol v České republice
Radek Tůša -
Vliv trendů ve stravování na spotřební chování ve vztahu k potravinám
Simon Peterka -
Trendy a specifika ve školním stravování
Edita Lauberová -
Trendy a specifika ve firemním stravování
Barbora Šponarová -
Aktuální trendy ve stravování adolescentů
Petr Mička
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights