Lucie Patrmanová

Diplomová práce

SWOT analýza nakládní odpadů

SWOT Analysis of Waste Management
Anotace:
Odpady a problémy, které jsou spojeny s jejich vznikem a nakládání s nimi, jsou významným tématem dnešních dní. Diplomová práce se zabývá problematikou odpadů v České republice. Popisuje vybrané způsoby nakládání s odpady a legislativu České republiky a Evropské unie. Hlavním cílem je analýza a následné zhodnocení odpadového hospodářství. Pomocí analýzy jsou navrženy řešení na zlepšení situace v odpadovém …více
Abstract:
Waste and all problems associated with creation and waste management are controversial subject nowadays. This thesis deals with the waste problems of Czech republic. It describes waste management and legislation of Czech republic and European union. The main aim is analysis and evaluation of waste management. Proposed analysis leads into conclusions that improve the situation of waste management.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2011
  • Vedoucí: Iva Janáková
  • Oponent: Vítězslav Dobeš

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava