Mikuláš Doležal

Bakalářská práce

Návrh podnikatelského záměru pro rychlé občerstvení

Business Plan for Fast Food Restaurant
Anotace:
Cílem mé bakalářské práce bylo vypracovat podnikatelský záměr na nově vznikající podnik, konkrétně rychlého občerstvení. Občerstvení U Parku bude nabízet své služby a produkty zákazníkům v centru Ostravy. V práci jsme využili SWOT analýzu, PEST analýzu, Porterův model, benchmarking a finanční výkazy. Na základě provedených analýz jsme zjistili, že by se podnik na trhu mohl uchytit.
Abstract:
The aim of my bachelor thesis was to develop a business plan for a newly created enterprise. The company will offer services and products to customers in the city center of Ostrava. We have used SWOT analysis, PEST analysis, Porter model, benchmarking and financial statements. On the basis of the data we have found out, that the company can be very successful.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2018
  • Vedoucí: Blanka Poczatková
  • Oponent: Kateřina Sittová

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava