Natálie Benešová

Bakalářská práce

Využití mikroorganismů pro potravinářské účely

Use of microorganisms for food purposes
Anotace:
Mikroorganismy jsou nedílnou součástí potravinářského průmyslu, bez jejich aktivity by se některé potraviny vůbec nedaly vyprodukovat. Největší skupinou, která je využívána pro průmyslové zpracování v potravinářství jsou bakterie mléčného kvašení. Cílem kompilační bakalářské práce bylo vytvořit přehled těchto významných mikroorganismů a jejich charakteristiku. Dalším úkolem bakalářské práce bylo popsat …více
Abstract:
Microorganisms are an integral part of the food industry, without their activity some foods could not be produced at all. The largest group that is used for industrial processing in the food industry are lactic acid bacteria. The aim of the compilation bachelor thesis was to create an overview of these important microorganisms and their characteristics. Another task of the bachelor thesis was to describe …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Eva Popelářová, Ph.D.
  • Oponent: Marie Makovská, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses q1qqlf q1qqlf/2
22. 4. 2022
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.