Analýza sítě stravovacích zařízení na vybrané turistické trase – Pavla Skořepová
Pavla Skořepová
Bakalářská práce
Analýza sítě stravovacích zařízení na vybrané turistické trase
Analysis of catering establishments located along the chosen tourist route
Anotace:
Práce se zabývá stravovacími službami a obsahuje podrobnou analýzu pohostinských zařízení na trase naučné stezky, která má název Metalová cesta Mladou Boleslaví. Práce je rozdělena do pěti kapitol. První kapitola obsahuje charakteristiku služeb společného stravování a vymezení důležitých pojmů. Druhá kapitola popisuje historii a současnost Mladé Boleslavi. Třetí kapitola obsahuje popis Metalové cesty …víceAbstract:
This work dealing with catering services includes the detailed analysis of the catering establishments located along the Metal Trail in Mladá Boleslav. It is devided into five chapters. The first chapter includes the description of public catering and the specification of the key concepts. In the second chapter, the history and present of Mladá Boleslav are described. The third chapter includes the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 10. 2011
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/31449
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2012
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Tomáš Bakos
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/31449
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Návrh praktické implementace enviromentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě
Ondřej PUSTKA -
Stravovací střediska ve velkém nákupním centru
Iva Burget -
Možná rizika v provozovnách společného stravování a jejich prevence
Adam HOFHANSL -
Problematika dodávek zemědělských produktů do vybraných provozoven účelového stravování
David ŠMÍD -
Catering v železniční dopravě
Barbora Chladilová -
Stravovací služby při společenských akcích - catering
Karel Beránek -
Finský životní styl SISU a jeho dopad na ubytovací a stravovací služby ve Finsku
Michaela Kužniarová -
Banketní a cateringové služby v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu
Karel Fridrich