SPOTŘEBNÍ KOŠ ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ BOSONOŽSKÁ – Jana Ráčková
Jana Ráčková
Bachelor's thesis
SPOTŘEBNÍ KOŠ ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ BOSONOŽSKÁ
Anotácia:
Na základě provedené analýzy jídelních lístků sledovaných období a srovnáním školního roku 2016/17 s rokem 2017/2018 jsme dospěli k závěrům, že počet podávaných polévek a jejich druhů v případě zeleninových polévek stoupal z 56 na 64 %, bylo zjištěno, že nejsou polévky zařazovány dle hlavního jídla (např. polévka čočková versus fazole), počet podávaných hlavních jídel a jejich druhů v případě bezmasých …viacAbstract:
Based on the analysis of the menus of the reference periods and the comparison of the school year 2016/17 with the year 2017/2018, we concluded that the number of soups and their types served in the case of vegetable soups increased from 56% to 64%, that the soups were not classified according to main course (eg lentil soup versus bean), the number of main meals served and their kinds in the case of …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2019
Identifikátor:
http://theses.cz/id/rljcjh/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2019
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Analýza pitného režimu ve školním stravování
Monika Solařová -
Pitný režim ve stravování dětí školního věku
Monika Solařová -
Stravování žáků 2. stupně v rámci školy a školní jídelny
Hana Dupalová -
Výživa dětí 2. stupně ZŠ během dopoledního vyučování se zaměřením na stravování ve školní jídelně
Barbora Kostihová -
Výživa dětí II. stupně ZŠ během dopoledního vyučování se zaměřením na stravování ve školní jídelně
Lukáš DOSKOČIL -
Stravování žáků vybrané střední školy z hlediska podílu tradiční a racionální stravy
Josef Solnický -
Potraviny pro zvláštní výživu a jejich využití v rámci jednotlivých diet
Veronika ŠIMKOVÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
Ráčková, J.
9. 4. 2019