Gabriela Došlová

Master's thesis

Stravovací zvyklosti a zařazování moderních trendů do výživy žáků 2. stupně základní školy

Diet usage and placing of modern trends into nourishment of pupils at secondary school
Abstract:
Diplomová práce se zabývá problematikou stravovacích zvyklostí a uplatněním moderních trendů ve výživě žáků 2. stupně základní školy. Žáka charakterizujeme po stránce anatomické, fyziologické, ale i po stránce motorického, kognitivního, citového a sociálního vývoje. Práce dále obsahuje poznatky, které se týkají zásad zdravého způsobu stravování, vhodného rozložení stravy během dne a vyváženým příjmem …more
Abstract:
The thesis deals with catering customs and the implementation of modern trends to the nutrition of pupils at the second degree of primary school. It is possible to characterize a pupil not only from the anatomical, physiological point of view but also according to motor, cognitive, emotional and social development. Furthermore this thesis contains knowledge relating to principles of the health way …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 4. 2010

Thesis defence

  • Date of defence: 24. 5. 2010
  • Supervisor: Ludmila Zbořilová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 15. 4. 2010 dostupné: světu
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses rlnexn rlnexn/2
20/4/2010
Folders
Files
Nejezchleba, O.
9/6/2010
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.