Daria Orlova

Master's thesis

Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením

Abstract:
Hlavním cílem této diplomové práce je návrhnout úplně nový koncept italské provozovny se zaměřením na regionalní italskou kuchyni s provozem pasty a pizzy a počítající s umístěním v centru Prahy. Tento návrh bude odpovídat světovým gastronomickým trendům, jmenovitě bistronomické kuchařské škole a koncepce Slow Food. V první části této práce bude uvěděn postup zpracovaní podnikatelského a marketingového …more
Abstract:
The main goal of this thesis is to design a completely new concept of Italian establishment, with a focus on regional Italian cuisine, and the production of pastas and pizzas within the center of Prague. This proposal will be according to the world's gastronomical trends, namely with bistronomical cooking school and the concept of Slow Food. In the first part of this work we will be giving the procedure …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 11. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 21. 1. 2015
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Jan Jiran

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze