Klára Kubíková

Diplomová práce

Značka kvality Regionální potravina jako nástroj podpory lokální produkce

Food Quality Mark “Regionalni potravina“ as an Instrument for Promotion of Local Food Production
Anotace:
Lokální potraviny se prosazují na českém potravinářském trhu. Práce se zaměřuje na značku kvality Regionální potravina jako na nástroj podpory lokální produkce. Práce sleduje záměr ověřit, zda certifikace lokálních výrobků značkou kvality Regionální potravina přispívá k podpoře lokální produkce potravin. Byla provedena analýza projektu Ministerstva zemědělství ČR Regionální potravina v Ústeckém kraji …více
Abstract:
Local food is a current topic within the Czech food market. The Thesis is focused on the food quality mark "Regionalni potravina" as an instrument for local production promotion. Aim of the thesis is to verify whether labeling local food with the quality mark "Regionalni potravina" contributes to the local food production. An analysis has been performed, that focuses on The Ministry of Agriculture …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 9. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2015
  • Vedoucí: Hana Chylíková
  • Oponent: Jitka Pešková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/45755