Bc. Magdalena Pöschková

Bakalářská práce

Stravování ve školách

Catering services in schools
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá školním stravováním. V teoretické části je definována gastronomie a výživa. Blíže je charakterizována problematika školního stravování včetně platných legislativních a hygienickým pravidel. Cílem práce je sledovat školní stravování včetně trendů a specifik ve Školní jídelně při Základní škole Velešín.
Abstract:
The bachelor´s dissertation deals with catering services in schools. In the theoretical part, gastronomy and nutrition are defined. The issue of school catering is characterized in more detail, including applicable legislative and hygiene regulations rules. The goal of the bachelor´s dissertation is to monitor school catering service, including trends and specifics in the School Canteen at Velešín …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/nz9c7/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 9. 2023
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví