Bc. Magdalena Pöschková

Bachelor's thesis

Stravování ve školách

Catering services in schools
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá školním stravováním. V teoretické části je definována gastronomie a výživa. Blíže je charakterizována problematika školního stravování včetně platných legislativních a hygienickým pravidel. Cílem práce je sledovat školní stravování včetně trendů a specifik ve Školní jídelně při Základní škole Velešín.
Abstract:
The bachelor´s dissertation deals with catering services in schools. In the theoretical part, gastronomy and nutrition are defined. The issue of school catering is characterized in more detail, including applicable legislative and hygiene regulations rules. The goal of the bachelor´s dissertation is to monitor school catering service, including trends and specifics in the School Canteen at Velešín …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 6. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 9. 2023
  • Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Reader: Ing. Darina Svobodová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management