Výživa a pitný režim hasiče při a (po) zásazích. – Matěj Tibenský
Matěj Tibenský
Bakalářská práce
Výživa a pitný režim hasiče při a (po) zásazích.
Nutrition and Drinking Modes of Firefighters during and after Interventions.
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena nejen na výživu a pitný režim hasičů při a po zásazích, ale i na výživu mimo zásahy. V první části je popsána činnost hasiče a možná zdravotní rizika související s nedodržováním zásad zdravé výživy a pitného režimu. V následující části je popsán energetický výdej a energetický výdej hasiče, který se nejvíce přibližuje skutečnosti. V další části jsou rozebrány zásady zdravého …víceAbstract:
This bachelor thesis is focused not only on nutrition and fluid intake of firefighters during and after interventions, but also on diet out of interventions. The first part describes the activity of the firefighter and the risks caused by failure to observe the principles of healthy nutrition and fluid intake. The following section describes the energy output and the closest example of firefighting …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2019
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/136044
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2019
- Vedoucí: Šárka Bernatíková
- Oponent: Jan Žižka
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Fakulta bezpečnostního inženýrstvíBakalářský studijní program / obor:
Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Technika požární ochrany a bezpečnosti průmyslu
Práce na příbuzné téma
-
Právní režim ochrany pitné vody
Alena Třísková -
Food environment v Brně
Kateřina Lacinová -
Fast food a obézne deti
Nikola Kozelková -
Podnikatelský plán fast - food zdravé výživy "NAPARU"
Stanislav Vorozheykin -
Marketingová komunikace na sociální síti Facebook v oblasti food marketingu zdravé výživy
Kateřina Měntielová -
Teenager a fast food
Veronika Pikartová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Role food stylingu v současných stravovacích návycích
Kristýna Šteffelová