ZALOŽENÍ GASTRONOMICKÉHO PROVOZU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD UDRŽITELNÉHO ROZVOJE – David Kopuletý
David Kopuletý
Bakalářská práce
ZALOŽENÍ GASTRONOMICKÉHO PROVOZU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD UDRŽITELNÉHO ROZVOJE
Anotace:
Cílem bakalářské práce „Založení gastronomického provozu při respektování zásad udržitelného rozvoje“ je návrh na realizaci nového gastronomického provozu. Práce počítá s provozem restaurace a ubytování zaměřené na ekologii. V teoretické části jsou seskupeny teoretické poznatky vhodné pro vytvoření praktické části práce. V následující praktické části jsou provedeny různé analýzy a propočty vedoucí …víceAbstract:
The aim of the bachelor thesis „Establishing gastronomic business while respecting the principles of sustainable development“ is a proposition to realization a new gastronomic venture. The work presumes with operation of the restaurant and accommodation with focus to ecology. There is grouped theoretical knowlenge to create a practical part of the work. In the following practical part are made a various …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2019
Identifikátor:
http://theses.cz/id/uev6s3/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2019
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Trvale udržitelný rozvoj litovelského regionu. Rozvoj kompetencí žáků gymnázií.
Daniel Bačovský -
Trvale udržitelný rozvoj v učebnicích ekonomiky pro střední školy
Alena Svobodová -
Energetika a její vliv na trvale udržitelný rozvoj s důrazem na environmentální pilíř
Stanislav Šebek -
Trvale udržitelný rozvoj měst/míst versus overturismus
Sára Bouzková -
Trvale udržitelný rozvoj městské mobility
Lukáš Kulhánek -
Trvale udržitelný rozvoj cestovního ruchu - míra turistické iritace v Třebíči
Dominika Rotterová -
Kroky nezbytné pro trvale udržitelný rozvoj společnosti IKEA
Filip Halman -
Trvale udržitelný rozvoj venkovského regionu na příkladu SO ORP Frenštát pod Radhoštěm
Lucie Holubová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Lukášková, E.
3. 5. 2019