Konkurenční prostředí a spokojenost klientů wellness hotelu Ambra v Luhačovicích – Kamil Semela
Kamil Semela
Bakalářská práce
Konkurenční prostředí a spokojenost klientů wellness hotelu Ambra v Luhačovicích
Competitive Environment and Client Satisfaction of Wellness Hotel Ambra in Luhačovice.
Anotace:
Téma bakalářské práce je aplikováno na wellness hotel Ambra v Luhačovicích. Zvyšující se konkurenční prostředí čtyřhvězdičkových hotelů zvyšuje nároky vedení hotelu na přilákání hostů. Lázně Luhačovice jsou jednostranně zaměřené na léčebnou klientelu. Nabídka nových služeb by měla přilákat nové hosty. Hotel by se měl ubírat vlastní cestou a nabíd-nout hostům takové zázemí a služby, aby se hosté opakovaně …víceAbstract:
The subject matter is applied to a wellness hotel Ambra in Luhacovice. Increasing the competitive environment of four-star hotels increases demands of the hotel management to attract guests. Spa Luhacovice are one side focused on medical clientele. The new services should attract new guests. Hotel should go its own way and offer guests such facilities and services to guests repeatedly return to the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2014
Zveřejnit od: 23. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SEMELA, Kamil. \textit{Konkurenční prostředí a spokojenost klientů wellness hotelu Ambra v Luhačovicích}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta multimediálních komunikací. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/vhu5sl/.
Jak správně citovat práci
Semela, Kamil. Konkurenční prostředí a spokojenost klientů wellness hotelu Ambra v Luhačovicích. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 23.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 23. 4. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta multimediálních komunikacíPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta multimediálních komunikacíBakalářský studijní program / obor:
Mediální a komunikační studia / Marketingové komunikace
Práce na příbuzné téma
-
Košer turismus a jeho unikátní produkt Kosher Hotel KING DAVID Prague
Hana Stoličková -
Creating a new tourism product for Záviš z Falkenštejna Hotel
Lucie Haasová -
Business plan of Trilobit Hotel
Alena Latash -
Služby hotelu Moravská Bašta
Kristýna Škodová -
Projekt zvýšení obsazenosti hotelu ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel na základě organizování speciálních akcí
Věra Floriánová -
Banketní a konferenční služby v hotelu
Jiří Širc -
Pre-opening netradičního hotelového konceptu - Dancing house hotel Praha
Michal Filip -
Řízení služeb ve zvoleném hotelu (Hotel Savoy**** České Budějovice)
Veronika MAŘÍKOVÁ