Nikola Neuwirthová

Diplomová práce

Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád

Influence Analysis of Selected Factors on the Evaluation of Sensory Properties of Chocolates
Anotace:
Jako téma pro diplomovou práci si autorka vybrala analýzu vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád. Cílem práce bylo zjistit a analyzovat, zda existuje vliv vybraných faktorů (cena a značka) na hodnocení senzorických vlastností čokolád. Také se zkoumalo vnímání jednotlivých senzorických vlastností vybraných čokolád včetně porovnání a dále vlastnosti čokolád, které preferují …více
Abstract:
The author chose the analysis of the influence of selected factors on the evaluation of the sensory properties of chocolates as a topic for her thesis. The goal of the work was to find out and analyze whether there is an influence of selected factors (price and brand) on the evaluation of the sensory properties of chocolates. The perception of individual sensory properties of the selected chocolates …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 5. 2023
  • Vedoucí: Markéta Zajarošová
  • Oponent: Leona Pruchnická

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava