Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád – Nikola Neuwirthová
Nikola Neuwirthová
Diplomová práce
Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád
Influence Analysis of Selected Factors on the Evaluation of Sensory Properties of Chocolates
Anotace:
Jako téma pro diplomovou práci si autorka vybrala analýzu vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád. Cílem práce bylo zjistit a analyzovat, zda existuje vliv vybraných faktorů (cena a značka) na hodnocení senzorických vlastností čokolád. Také se zkoumalo vnímání jednotlivých senzorických vlastností vybraných čokolád včetně porovnání a dále vlastnosti čokolád, které preferují …víceAbstract:
The author chose the analysis of the influence of selected factors on the evaluation of the sensory properties of chocolates as a topic for her thesis. The goal of the work was to find out and analyze whether there is an influence of selected factors (price and brand) on the evaluation of the sensory properties of chocolates. The perception of individual sensory properties of the selected chocolates …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2023
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/149708
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 5. 2023
- Vedoucí: Markéta Zajarošová
- Oponent: Leona Pruchnická
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NEUWIRTHOVÁ, Nikola. \textit{Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád}. Online. Diplomová práce. Ostrava: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Ekonomická fakulta. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/w9j0pw/.
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita OstravaVŠB – Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program:
Marketing a obchod
Práce na příbuzné téma
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová