Bc. David Vlk

Diplomová práce

Analýza zaměstnaneckého stravování ve Škoda Auto a.s. Česká republika

Analysis of Employee Catering in Škoda Auto a.s. Česká republika
Anotace:
Závodní stravování je pro firmu významným prostředkem zvýšení produktivity a pro zaměstnance oceňovaným benefitem na trhu práce. Cílem diplomové práce je na základě písemných dokumentů, osobních zkušeností a rozhovorů analyzovat současný systém závodního stravování v podniku Škoda Auto a.s.: podmínky provozování, organizaci přípravy a výdeje jídel, nabídku jídel v závodních restauracích, organizaci …více
Abstract:
Company catering services provision is an important means of increasing productivity of the firm and for employees it stipulates a valuable benefit in the labour market. The aim of the Master’s Dissertation is to analyze the current system of catering in the company Škoda Auto a.s. on the basis of its written documents, personal experience and interviews: the conditions of operations, organization …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 17. 1. 2018
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství