Analýza zaměstnaneckého stravování ve Škoda Auto a.s. Česká republika – Bc. David Vlk
Bc. David Vlk
Diplomová práce
Analýza zaměstnaneckého stravování ve Škoda Auto a.s. Česká republika
Analysis of Employee Catering in Škoda Auto a.s. Česká republika
Anotace:
Závodní stravování je pro firmu významným prostředkem zvýšení produktivity a pro zaměstnance oceňovaným benefitem na trhu práce. Cílem diplomové práce je na základě písemných dokumentů, osobních zkušeností a rozhovorů analyzovat současný systém závodního stravování v podniku Škoda Auto a.s.: podmínky provozování, organizaci přípravy a výdeje jídel, nabídku jídel v závodních restauracích, organizaci …víceAbstract:
Company catering services provision is an important means of increasing productivity of the firm and for employees it stipulates a valuable benefit in the labour market. The aim of the Master’s Dissertation is to analyze the current system of catering in the company Škoda Auto a.s. on the basis of its written documents, personal experience and interviews: the conditions of operations, organization …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13070/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 1. 2018
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VLK, David. \textit{Analýza zaměstnaneckého stravování ve Škoda Auto a.s. Česká republika}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/zhtah7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Modifikovaná racionální strava při Ulcerózní kolitidě
Lucie ČÁPOVÁ -
Stravování žáků vybrané střední školy z hlediska podílu tradiční a racionální stravy
Josef Solnický -
Makrobiotika versus racionální strava
Jana Riznerová -
"Racionální" stravování romských dětí
Lenka BURDÍKOVÁ -
Implementace Modelu excelence EFQM ve společnosti HK Catering
Michal Veselý -
Marketingová strategie společnosti SK - Catering, s.r.o.
Natalie MINAŘÍKOVÁ -
Financial analysis of selected company
Zuzana Surovčíková -
Aplikace rozhodovacích modelů při výběru užitkových vozů pro firmu HK Catering
Michal Veselý