Statistická analýza a průzkum stravovacích návyků v ČR a s tím spojená rizika onemocnění – Helena Šimková
Helena Šimková
Bakalářská práce
Statistická analýza a průzkum stravovacích návyků v ČR a s tím spojená rizika onemocnění
Statistical analysis and survey of people´s eating habits in Czech Republic
Anotace:
V teoretické části jsou přiblíženy návyky stravování českých obyvatel, které jsou ovlivněny moderními trendy současnosti, různými zažitými tradicemi, národní kuchyní i její historií a vývojem. Dále je zde zaměřen pohled na stravu jako pojem a její dělení, až na nejmenší složky potravin, které jsou základem plnohodnotného stravování. Samozřejmostí je pak uvedení důsledků nesprávného stravování, při …víceAbstract:
Theoretic part focuses on eating habits of the Czech population. Eating habits are affected by modern trends, traditions, national cuisine and its history and development. The next part is about diet itself and its division onto essential compounds and elements that are the base of healthy eating habits. Then the impact of incorrect eating habits to body is mentioned. It can harm the body and even …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 4. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Radka Procházková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠIMKOVÁ, Helena. \textit{Statistická analýza a průzkum stravovacích návyků v ČR a s tím spojená rizika onemocnění}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/zr218a/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Trendy ve firemním stravování
Krausová Krausová -
Trendy ve školním stravování
Veronika Fraňková -
Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů
Luboš Caninec -
Specifika a trendy ve školním stravování v segmentu veřejných vysokých škol v České republice
Radek Tůša -
Vliv trendů ve stravování na spotřební chování ve vztahu k potravinám
Simon Peterka -
Trendy a specifika ve školním stravování
Edita Lauberová -
Trendy a specifika ve firemním stravování
Barbora Šponarová -
Aktuální trendy ve stravování adolescentů
Petr Mička
Název
Vložil
Vloženo
Práva