Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
psenicne testoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
(Marcela PINĎÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o49xb4// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
(Kateřina JUŘÍKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ugk1uo// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti těst z vybraných typů pšeničných mouk
(Zdislava Kučerová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6gco7p// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv definovaných aminokyselin na vlastnosti pšeničného těsta.
(Andrea BORUTOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ms6isy// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv aditivních látek na reologické vlastnosti pšeničných těst
(Hana BÍLKOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x3aobt// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta
(Pavlína PEČIVOVÁ)2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3hsjuj// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Žaneta Ferusová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w07ni6// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Úprava a sledování vlastností těst pomocí přídavku hydrokoloidů měřených na farinografu a extenzografu
(Kateřina JUŘÍKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g2cu7k// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
(Adéla Psotová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r5lu3p// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
(Veronika Zigmundová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a7ij48// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma