Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
texturni parametryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv aplikace fosforečnanu na texturní parametry vybraných typů šunek
(Zdeněk Polášek)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ipa1tz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní parametry snacků s přídavkem hmyzího prášku v průběhu skladování
(Michaela Urbánková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//aoyuyh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku kyseliny adipové jako náhrady tavicích solí na vybrané texturní parametry tavených sýrů.
(Pavel MANČÍK)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dtdwsd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
(Tereza Šmigurová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72wxle// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium texturních parametrů uhlíkatých povrchů s pre-adsorbovanými látkami z vodného prostředí
(Ondřej HALUSKA)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//28c0ui// | Chemie / Analytická chemie pevné fáze | Práce na příbuzné téma
Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
(Veronika Poledníková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pauwvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studium texturních parametrů pevných látek adsorpcí dusíku a argonu
(Martin HAROK)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//ue8omu// | Chemie / Chemie - Biologie (dvouoborové) | Práce na příbuzné téma
Možnosti ovlivnění parametrů játrové paštiky volbou proteinových koncentrátů.
(Kateřina Joklová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//utru0u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
(Kateřina HORÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jh41pp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Lucie GALIOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y3lszb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma