Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

texturni parametry

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv aplikace fosforečnanu na texturní parametry vybraných typů šunek
 (Zdeněk Polášek)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ipa1tz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní parametry snacků s přídavkem hmyzího prášku v průběhu skladování
 (Michaela Urbánková)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//aoyuyh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku kyseliny adipové jako náhrady tavicích solí na vybrané texturní parametry tavených sýrů.
 (Pavel MANČÍK)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dtdwsd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
 (Tereza Šmigurová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72wxle// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium texturních parametrů uhlíkatých povrchů s pre-adsorbovanými látkami z vodného prostředí
 (Ondřej HALUSKA)

2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//28c0ui// | Chemie / Analytická chemie pevné fáze | Práce na příbuzné téma

Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
 (Veronika Poledníková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pauwvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium texturních parametrů pevných látek adsorpcí dusíku a argonu
 (Martin HAROK)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//ue8omu// | Chemie / Chemie - Biologie (dvouoborové) | Práce na příbuzné téma

Možnosti ovlivnění parametrů játrové paštiky volbou proteinových koncentrátů.
 (Kateřina Joklová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//utru0u// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
 (Kateřina HORÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jh41pp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Lucie GALIOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y3lszb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)