Trendy a specifika ve firemním stravování – Barbora Šponarová
Barbora Šponarová
Bakalářská práce
Trendy a specifika ve firemním stravování
Trends and specifics in a corporate catering
Anotace:
V bakalářské práci je vysvětleno několik odborných termínů týkajících se gastronomie a hotelnictví. Je zde věnována pozornost trendům a specifikům ve firemním stravování na příkladu dvou kantýn. Prostřednictvím analýzy je zjišťována návštěvnost a spokojenost zákazníků s gastronomickými zařízeními ve velkém business centru.Abstract:
This undergraduate dissertation discusses several technical terms regarding gastronomy and the hospitality industry. Attention is paid to trends and specifics in corporate catering with an example of two canteens. Customer turnout and satisfaction with gastronomic facilities in a large business centre is analysed.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14809/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠPONAROVÁ, Barbora. \textit{Trendy a specifika ve firemním stravování}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/6g17e4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Specifika v zajišťování stravování ve školách
Tereza Hemzáčková -
Trendy a specifika ve školním stravování
Edita Lauberová -
Specifika institucionálního stravování (nemocnice)
Diana Tsvetkova -
Specifika institucionálního stravování
Miloslav Škopek -
Specifika v zajišťování stravování v nemocnicích
Michaela Zerzáňová -
Specifika v zajišťování stravování ve věznicích
Romana Straussová -
Gastronomické služby v lázních - trendy a specifika
Ida Mlčkovská -
Specifika a trendy ve školním stravování v segmentu veřejných vysokých škol v České republice
Radek Tůša