Konkurenceschopnost firmy v oblasti gastronomie – Anastasiia Sytnikova
Anastasiia Sytnikova
Bachelor's thesis
Konkurenceschopnost firmy v oblasti gastronomie
The competitiveness of the company in the field of gastronomy
Abstract:
Téma bakalářské práce je konkurenceschopnost firmy v oblasti gastronomie na příkladu vybraného podniku. Daným podnikem je restaurace italského franšízového řetězce Rossopomodoro, jehož pobočka se nachází v centru Prahy. Práce je rozdělena na dvě hlavní částí: teoretickou a praktickou. V první části jsou vymezeny hlavní teoretické pojmy související s tématem bakalářské práce, tj. dokonalá a nedokonalá …moreAbstract:
The topic of the bachelor's thesis is a competitiveness of the company in the field of gastronomy on the example of a selected company. The selected company is a restaurant of the Italian franchise Rossopomodoro, which is located in the center of Prague. The work is divided into two main parts: theoretical and practical. The first part contains the main theoretical terms related to the topic of the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 3. 2024
Thesis defence
- Date of defence: 24. 5. 2024
- Supervisor: Ing. Roman Svoboda, Ph.D.
- Reader: Lenka Kopecká, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SYTNIKOVA, Anastasiia. \textit{Konkurenceschopnost firmy v oblasti gastronomie}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2024. Available from: https://theses.cz/id/77j7j5/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme:
Business and Administration
Theses on a related topic
-
Hodnocení konkurenceschopnosti podniku s použitím finanční analýzy
Anna Skoupá -
Analýza a zhodnocení ekonomické situace firmy KINSKÝ Žďár, a. s.
Kateřina Škapa -
Návrh marketingového mixu a doporučení pro Tatsuno Europe a.s.
Kamila Kubíková -
Situační analýza plzeňské pobočky CK Alexandria, spol. s r.o.
Kateřina Dolejšová -
Marketingový výzkum v oblasti trhu s ojetými vozidly
Tomáš Herout -
Zvýšení konkurenceschopnosti korporace MAPE FINANCE s.r.o.
Monika Bubílková -
Nový podnikatelský záměr podniku Apollo, s.r.o.
Tereza Kroužilová -
Effect of Advertising and Economic Factors on Company’s Sales: Case Study of Starbucks
Sofia Shchetnikova
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights