Bc. Radka Smržová

Master's thesis

Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitele

Gastronomy Influences on Nutrition and Health of Consumer
Abstract:
V diplomové práci se věnujeme vývoji a trendům v oblasti gastronomie, snažíme se dokázat,že zdravý životní styl /naše stravovací návyky a vnímání zdraví/ je ovlivněn gastronomií, trendy a doporučeními. Dále se také věnujeme společensko - psychologickým aspektům výživy a snažíme se ukázat důležitost a jejich místo ve vnímání gastronomie , výživy a zdraví. V neposlední řadě bychom chtěli čtenáři představit …more
Abstract:
The thesis deals with the development and trends in gastronomy, we try to prove that a healthy lifestyle / eating habits and our perception of health / is influenced cuisine, trends and recommendations. Furthermore, also deals with the social - psychological aspects of nutrition and try to show the importance of their place in the perception of food, nutrition and health. Finally, we would like to …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2013
  • Supervisor: Ing. Pavla Burešová
  • Reader: Ing. Dana Johnová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management